• Când postează Elon Musk pe Twitter bursele se tulbură
  • Musk este numit de americani Thomas Edison al acestui secol
  • Câteva dintre companiile care au înregistrat creșteri după postările lui Musk sunt GameStop, Signal și Dodgecoin

E ca legendarul Midas. Ce atinge, se transformă în aur. Peste milenii, legenda s-a mutat în Twitter. Cuvintele scrise de el înseamnă milioane de dolari peste noapte.

Elon Musk este mai popular decât un star rock. Când postează pe Twitter, bursele se tulbură. Milioane de oameni fac bani, companii necunoscute devin vedete peste noapte. Musk este numit de americani Thomas Edison al acestui secol. A inventat, între altele, plata cu Paypal, compania SpaceX și rachetele Falcon. Tesla lui Musk este mai mult decât o mașină, e moda.

Joi a postat pentru cei 45 de milioane de urmăritori ai săi: „Nu înălțimi, nu valori joase. Doar Dodge”, despre criptomoneda Dodgecoin. Imediat aceasta s-a apreciat cu 59%.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Pe 26 ianuarie a scris doar Gamstonk și a dat link la grupul de Reddit care a încurajat cumpărarea masivă de acțiuni ale unei companii falimentare, GameStop. Aceasta a crescut cu peste 1700% într-o lună.

Pe 7 ianuarie a trimis la cer Signal, o companie fără vreo legătură cu aplicația de comunicare. „Folosiți Signal!” au fost cuvintele care au crescut, fără motiv, prețul instant cu 11000%, de la 79 de cenți la peste 70 de dolari.