• Vei putea să iei masa în interiorul restaurantelor de la 1 septembrie
  • Poți sta la masă cu încă cinci prieteni
  • Redeschiderea restaurantelor la interior le va creşte încasările cu aproximativ 25%

De la 1 septembrie poţi să iei masa şi în interiorul restaurantelor.

Cei din domeniul HoReCa cred că redeshiderea locaţiilor la interior îi va ajuta să îşi crească încasările cu 25%, pentru că încă au restricţii pentru primirea clienţilor.

Va trebui să porţi masca la intrarea în locaţie şi ori de câte ori te ridici de la masă. Nu se permite consumul băuturilor la bar şi vei putea să iei cu tine maxim cinci prieteni, asta dacă nu eşti cu familia. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ca mulţi dintre noi, Iosif se bucură că va avea unde să iasă cu prietenii şi când vremea nu e prielnică pentru a sta la terasă.

„Mai ieşim cu prietenii, dacă se păstrează distanţa şi totu-i ok, eu zic că e în regulă”, spune Iosif, care preferă să iasă în oraș.

„Va fi foarte bine atunci. Am aşteptat să se deschidă, dar noi oricum tot am ieşit pe la terase”, este de părere și Ana Maria, o tânără care abia așteaptă deschidera restaurantele la interior.

„Chiar dacă mesele vor fi la un metru şi jumătate una faţă de cealaltă, va veni frigul şi vom putea adăuga mult mai multe mese şi în interiorul restaurantului, nu doar pe terasă. Momentan putem ţine deschis până la ora 12:00, este puţin dificil cu ora că multă lume ar dori să stea mult mai mult de ora 12:00 la noi în restaurant”, explică șeful de sală al unui restaurant, George Lambru.