• Designer-ul Stephan Pelger spune că este pro-vaccinare
  • Mama sa, cetățean german, a fost vaccinată anti-Covid în Germania
  • Antreprenorul spune că și în România vaccinul ar trebui să fie accesibil seniorilor

Vaccinul poate salva omenirea si poate reporni economia. Asta crede Stephan Pelger, designer-ul român ale cărui creații au apărut în revista “Vogue”. Mai ales că anul trecut a avut pierderi de 90% față de 2019.

Ce nu e clar însă, de ce sunt oameni care nu vor să aibă încredere în știință, spune antreprenorul.

Stephan Pelger, designer: „Acest vaccin va reporni foarte multe laturi alte vieții noastre. Acest vaccin va fi impus de diverse state, de diverse companii aeriene, de diverse locații cu care colaborăm poate, cu care lucrăm, cu care avem de-a face în business-ul de zi cu zi. Iar să le pierdem doar datorită faptului că suntem sceptici și că acest vaccin ne poate omorî este stupid”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Stephan spune că abia așteaptă să se vaccineze. La fel ca tine, și el este îngrijorat pentru familie, pentru angajați.

Stephan Pelger, designer: „Vreau să-mi protejez angajații, pentru că îi văd zi de zi. Vreau să-mi protejez mama, care este pacientă de cancer în Germania și pe care nu am putut să o văd de un an din cauza acestui virus nenorocit”

Antreprenorul spune că mama lui a primit cel mai frumos cadou de final de an – vaccinul. Asta pentru că se află la un centru de lux de îngrijire pentru seniori din Germania.

Stephan îți citește un mesaj de la mama lui, pentru cei care vor să afle cum e după vaccin.

Stephan Pelger, designer: „Am primit vaccinul anti-Covid, sunt pacientă de cancer din septembrie 2020. Am fost în prima linie de tratament. Iar de atunci mă simt foarte, foarte bine și mă simt aproape complet refăcută”