• Șpagă pentru Romexpo?
  • „Cred ca Romania are cei mai slabi politicieni pentru infrastructura”, spune CEO-ul Prime Kapital

Lovitura in povestea de 3 miliarde de euro cu terenurile Romexpo.
Am fost informat ca putem primi terenul Romexpo daca trimitem banii intr-un cont offshore” a spus ieri in emisiunea Ziarului Financiar unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori din Romania.

Martin Slabbert a fondat cel mai mare proprietar de mall-uri din Romania, NEPI, si ne anunta respectuos ca avem o tara buna, care in 6-7 poate fi mare, mare de tot, dar care are cei mai slabi politicieni din Europa.

Martin Slabbert, CEO Prime Kapital: Acum vreo 10 ani, am fost invitat la un meeting, nu-mi amintesc numele celor cu care am vorbit, dar erau propusi sa se implice in afacerea cu terenul de la Romexpo, si au zis ca daca banii ar fi trecuti printr-un cont la banca offshore, se vor asigura ca vom lua terenul. Romania e foarte atractiva pentru investitori. Dar marea dilema pentru toata lumea este, si ar trebui sa fie in pentru romani, daca politicienii romani, care sunt probabil cei mai slabi din Europa la abilitatea de a dezvolta infrastructura, doresc cu adevarat sa foloseasca fondurile alocate de Europa ca sa dezvolte cu infrasctructura.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

E foarte trist sa conduci din Romania pana in Grecia, sa treci prin Bulgaria si sa vezi ca bulgarii au cosntruit mai mult decat Romania. Cred ca daca autoritatile din Romania ar folosi cei 80 de miliarde de euro disponibili in urmatorii 6-7 ani in infrastructura, fata Romaniei s-ar schimba total. Nu ai mai recunoaste Romania in urmatorii 5-6 ani.