• Alex și Ionuț sunt programatori și în timpul liber spală mașini într-un mod eco.
  • „Vehicool” este o aplicație prin care cei doi îți spală mașina oriunde ar fi ea parcată.
  • Costurile sunt de 39 de lei pentru o spălare exterioară și 79 de lei dacă alegi și exterior și interior.


Alex și Ionuț, doi programatori, te pot ajuta iar în weekend îți pot spăla mașina. Au investit 50.000 de euro într-o aplicație prin care îi chemi, iar ei vin în locul în care ai parcat și îți spală mașina. Tu o găsești curată.

Trebuie doar să îți instalezi aplicația pe telefon apoi să pui marca, modelul, culoarea, numărul de înmatriculare al autovehiculului și adresa. Spălarea este ecofriendly, se face cu doar 2 litri de apă și durează aproximativ două ore.

Sunt niște soluții waterless. Am început să splălăm mașinile prietenilor și cunoștințelor la început. Ideea a venit din problema mea proprie. Voiam să am mașina curată tot timpul, dar nu aveam timpul necesar așa că am căutat soluții pe internet.”, spune Ionuț Miftode, co-fondator Vehicool.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Alex și Ionuț au lansat aplicația pe 6 octombrie și au spălat 100 de mașini până acum. În viitorul apropiat vor să-și mărească echipa astfel încât să poată lucra în fiecare zi a săptămânii. Vei plăti 39 de lei pentru o spălare exterioară și 79 de lei dacă alegi și exterior și interior.

Pe viitor noi ne dorim ca Vehicool să devină un full car care pentru autovehicule. Vei putea comanda servicii de detailing, vei putea cumpăra RCA.din cadrul aplicației. În acest moment acoperim întreaga aerie a orașului București, dar pe viitor ne dorim să extindem și către Ilfov și de ce nu, și-n întreaga țară.”, a explicat Alex Caplea, co-fondator Vehicool.