• Mihai și Florin produc la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha
  • Ceaiul kombucha are efecte benefice asupra sistemului imunitar și digestiv
  • O sticlă de ceai kombucha costă între 10 și 18 lei

Au mizat pe o bacterie și au avut de câștigat. Este povestea lui Florin Moldovan și Mihai Sbîrciu care produc în laboratorul de la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha.

Cum au reușit aceștia să transforme o bacterie într-un business de succes

Florin a descoperit ciuperca kombucha în urmă cu mai mulți ani și obișnuia să bea ceaiul aproape zilnic.

Îl pregătea acasă. Le-a dat și prietenilor să guste, iar apoi au început să vină cererile. Așa se face că împreună cu Mihai și-au deschis în urmă cu trei ani un laborator la Cluj unde fac acum ceaiul kombucha după rețeta asiatică.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?

Ce beneficii are acest acest ceai

Pe lângă faptul că are un gust delicious, să știi că bacteria pe care o conține e o bacterie vie, adică un probiotic și are multiple beneficii.

Consumat regulat, ceaiul kombucha ajută la întărirea sistemului imunitar și susține sitemul digestiv. Te-am făcut curios? Hai să vezi cum se face ceaiul kombucha.