• Elrond, unicornul românesc, va integra Bitcoin în aplicația Maiar
  • În următoarea perioadă, românii de la Erond vor lansa și un card
  • Elrond va face astfel concurență Revolut și PayPal

Elrond, unicornul românesc de la Sibiu, evoluează din ce în ce mai mult. Vei putea să tranzacționezi Bitcoin în următoarea perioadă chiar din aplicația lor, Maiar. Și așa va face concurență PayPal și Revolut.

La final de ianuarie, ei au lansat aplicația Maiar, care este un portofel virtual practic și permite plățile la nivel mondial. În urma acestei aplicații, valoarea companiei a ajuns la 2,37 de miliarde de dolari. Ei bine, această aplicație deja permite tranzacționarea altor criptomonede precum eGold (propria lor criptomoneda) si Ethereum.

Noutatea este că în cel mult o lună, conform Reuters, aplicaria vă integra și Bitcoin, așa cum spuneai și tu. Iar planurile companiei nu se opresc aici. În următoarele cel mult șase luni, planul este să lanseze și un card. Astfel vor îmbină economia tradițională și criptomonedele și da, într-adevăr, vor face concurență Revolut și PayPal.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Astăzi Bitcoin valora circa 47 mii de dolari. A scăzut de la începutul săptămânii când era circa 49 de mii de dolari. Iar cea mai mare valoare a Bitcoin a fost înregistrată miercuri, când a fost 51 de mii de dolari. eGold valoarează azi 144 de dolari, în scădere cu 2,63% în ultimele 24 de ore. Vedem că mai țoață piață are o mică scădere.