• Euro a fost cotat de Banca Naţională la 4,8068 lei după ce de dimineaţă a crescut la 4,81 de lei
  • România a confirmat primul caz de coronavirus
  • Analiştii îndeamnă populaţia la calm

Euro a scăzut uşor vineri în raport cu moneda naţională, fiind cotat de Banca Naţională la 4,8 lei. Asta dupa ce de dimineaţă, euro a crescut pe interbancar la 4,81 de lei după confirmarea primului caz de coronavirus. Creşterea euro a fost o reacţie emoţională şi nu sunt motive de panică, spun însă analiştii.

Dragoș Cabat, analist: „Sunt niste cauze, unele internaționale, unele interne care se suprapun, unele emoționale care vin și ele peste. Singura invitație este la calm!”

Dolarul american a scăzut şi el sub 4,4 lei de la 4,41 lei. Francul elveţian a scăzut cu un ban la 4,52 lei, în timp ce gramul de aur a ajuns să coste 232 de lei de la 234 de lei cu o zi înainte.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Sursă foto: Profimedia

HSBC, cea mai mare bancă europeană, va elimina active de 100 de miliarde de dolari şi 35.000 de locuri de muncă

HSBC va reduce dimensiunea băncii de investiţii şi va restructurând activităţile din SUA şi din Europa Banca se confruntă cu încetinirea creşterii pe pieţele majore, epidemia de coronavirus şi Brexit În Statele Unite, HSBC va închide aproximativ o treime din cele 224 de sucursale Holdingul bancar HSBC a declarat, marţi, că va elimina active în […]

Read more