• Antreprenorii investesc peste 100.000 de euro pentru beach-barurile din Năvodari
  • Năvodari se transformă în noul Mamaia de Nord
  • Claudiu Dobre: „Pentru prima petrecere e rezervat în proporție de 80%”

Valul de fițe din Mamaia Nord ajunge anul acesta la Năvodari. Antreprenorii au investit peste 100.000 de euro pentru ca beach-barurile și restaurantele să fie pe placul celor mai mofturoși clienți. Claudiu Dobre, antreprenor, a regândit designul restaurantului său pentru a atrage cât mai mulți turiști. Claudiu vrea să organizeze săptămânal petreceri tematice.

Claudiu Dobre – antreprenor: „Chiar de săptămâna viitoare avem prima petrecere pe care o avem în proporție de 80 % rezervată. Ne așteptăm ca până la 1 Iulie numărul de clienți să fie mult mai mare și să intrăm în forță chiar acum de la 1 Iulie.”

După mule petreceri pe plaja din Vama Vehe, Cornel Lazăr a hotărât să-și mute business-ul la Năvodari. A adus aici designul prietenos cu mediul în care predomină lemnul și stuful.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cornel Lazăr- antreprenor: „Am zis să fim pionieri într-o stațiune nou creată. E ca la poker, dacă Mamaia clasică are o mână proastă pentru că extinderea plajelor a blocat amenajarea până la 1 Iulie, e șansa noastră să venim cu un plus de calitate atât în servicii cât și în produse.”

Alexandru – turist: „Oamenii sunt cam sătui de locuri aglomerate și încearcă să fugă de aglomerație. Dacă vrei să îți faci vacanța în Năvodari, nu îți vor ajunge banii pe care i-ai cheltui în stațiuni modeste, ca 2 Mai sau Mangalia. Prețurile de pornire nu sunt accesibile oricui. Chiria pe șezlong te costă 40 de lei, un cocktail cel puțin 25 de lei și o apă plată mică 8 lei.”