• Kent Taylor, fondatorul lanţului de restaurante Texas Roadhouse, a murit la 65 de ani
  • El s-a sinucis din cauza simptomelor post-Covid, se arată în comunicatul companiei
  • „Kent s-a luptat și a luptat din greu, dar suferința care s-a intensificat foarte mult în ultimele zile a devenit insuportabilă”

Kent Taylor, fondator și CEO al lanțului de restaurante Texas Roadhouse, a murit la 65 de ani, relatează CBS News.

Familia sa și compania pe care o conducea i-au anunţat decesul printr-un comunicat. Taylor și-a luat viața după ce a suferit simptome legate de COVID-19, inclusiv tinitus sever.

Tinitus este o afecțiune comună care implică sunete sau alte zgomote la una sau la ambele urechi. Experții spun că coronavirusul poate agrava problemele de auz.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Kent s-a luptat și a luptat din greu, dar suferința care s-a intensificat foarte mult în ultimele zile a devenit insuportabilă”, se menționează în comunicat.

Taylor s-a angajat recent să finanțeze un studiu clinic pentru a ajuta membrii militari americani care suferă de probleme de tinitus, se spune în declarație.

„Kent lasă o moștenire de neegalat ca lider, în primul rând pentru oameni, motiv pentru care spunea adesea că Texas Roadhouse era o companie de oameni care tocmai s-a întâmplat să servească steakuri”, se mai spune în comunicat.