Dacă ai o idee bună, poți deveni peste noapte un antreprenor de succes. Mihai Repede, un tânăr din Cluj care lucra la bancă, a început să facă semnături personalizate pe TikTok.

Videoclipurile lui s-au viralizat, iar cererile au început să crească atât de mult de la o zi la alta, încât nu mai făcea față. În doar trei luni, a avut peste 3.000 de comenzi. O astfel de semnătură te costă 25 de lei.

La mijlocul lunii decembrie aveam atât de multe cereri încât am zis că trebuie să fac ceva și am impus o taxă. Oamenii au acceptat și aici a fost sclipirea. Deja am zis că îmi dau demisia de la bancă, îmi deschid un SRL și îmi fac treaba asta cu semnăturile, ceea ce s-a și concretizat în luna ianuarie”, a povestit Mihai Repede, fondator rpd.art.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Jeff este unul dintre clienții lui Mihai. Și-a cumpărat semnătura ca să o folosească la documente digitale și e foarte mulțumit de ce a primit.

Semnătura mea este o mâzgâlitură comparat cu ce a făcut Mihai. Acum o folosesc la documente digitale și la semătura de mail. Arată profesional acum și mi se pare că primesc mai multe răspunsuri pe mail”, a spus Jeff Pascal, client.