• Fostul CEO McDonald’s a fost dat în judecată de companie.
  • Acesta a întreținut relații sexuale cu trei angajate ale firmei.
  • McDonald’s vrea să recupere pachetul salarial compensatoriu pe care i l-a oferit lui Easterbrook în noiembrie 2019.

Fostul CEO McDonald’s a fost dat în judecată de companie pentru că a făcut sex cu trei angajate, încălcând astfel politicile firmei, relatează Reuters.

Compania vrea să recupereze pachetul salarial compensatoriu, oferit lui Easterbrooke anul trecut.

Easterbrook „a ascuns dovezi și a mințit despre fărădelegile comise”. Fostul CEO a întreținut relații sexuale cu trei angajate, cu un an înainte de exprirarea mandatului său.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Oficialii McDonald’s au mai spus că Easterbrook a aprobat o subvenție de sute de mii de dolari, bani care au mers către una dintre cele trei persoane cu care a întreținut relații sexuale.

Fostul CEO nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzațiile.

Lista de acuzații aduse la adresa fostului CEO McDonald’s crește

Compania l-a concediat pe Easterbrook în noiembrie 2019, după ce a fost dezvăluită o relație pe care o avea cu una dintre angajate. Comisia a declarat că acest lucru încalcă politica firmei.

La doar 9 luni de la scandalul din 2019, au fost descoperite dovezi care au demonstrat că Easterbrook ar mai fi avut și alte trei relații cu angajatele.

În noiembrie 2019, fostul CEO ar fi fost eligibil pentru o plată în valoare de șase salarii compensatorii, adică pentru o sumă de 675.000 de dolari.

Tot în acea perioadă, Easterbrook s-ar fi calificat pentru bonusuri financiare pentru că a atins performanțele stabilite pentru 2019.