• Adrian Dadu, proprietarul unui club din Iaşi se pregăteşte de parastasul afacerii sale
  • A pregătit colivă pentru clienţi, încercând să tragă un semnal de alarmă
  • Vânzările, pe timpul verii, i-au scăzut la jumătate faţă de anul trecut
  • Gabriel e barman şi îţi spune că nu crede că cei din HORECA sunt oaia neagră

Ce știe românul să facă mai bine? Haz de necaz. Adrian Dadu e un patron de club din Iași care s-a pregătit pentru parastasul propriului business.

Adrian Dadu, proprietarul unui club din Iaşi: „Coliva de astăzi e un semnal de alarmă, spunem noi. O formă de protest împotriva măsurilor imprevizibile care se iau de fiecare dată pentru acest domeniu. Nu ne împotrivim măsurilor, suntem conştienţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Dar această imprevizibiltate ne duce cu siguranţă la un iminent faliment”.

Vânzările i-au scăzut în vară cu 40-50%, iar dacă interioarele vor rămâne închise va ajunge la 20-30 % faţă de anul trecut.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

Delia, una dintre chelneriţe îţi spune că într-o lună-două îşi va căuta un loc de muncă într-un alt domeniu, mult mai sigur, dacă lucrurile nu se vor schimba.

Delia, chelner: „Să găsească soluţii cât mai repede pentru că e greu şi pentru noi ca angajaţi şi  nu ştim ce facem mâine”.

Gabriel, barman: „Venitul meu în această perioadă undeva la cred că mai bine de 50 %. Manechinul de jos e puţin pentru a putea reprezenta ce suferă acum horeca, ce suferinţă este acum. E mult mai gravă situaţia. Şi nu cred că suntem noi oaia neagră în contextul ăsta cu acest virus”.

Adrian Dadu, proprietarul unui club din Iaşi: „Acum suntem efectiv în faţa unui pluton de execuţie, cred eu şi aşteptam să vedem care e deznodământul”.