• Huawei era pe primul loc în lume în topul vânzărilor de telefoane în urmă cu un an
  • Sancțiunile primite din partea Statelor Unite și-au făcut efectul
  • Huawei se pregătește de lansarea seriei P50
  • „Huawei îți oferă noul P50, un laptop și o vacanță în Dubai dacă renunți la iPhone. Reacția șefului Apple“ a fost un fake-news, cu ocazia Zilei Păcălelilor

Dacă americanii se gândeau că au scăpat definitiv de Huawei după interdicțiile date de Donald Trump, producătorul chinez a pregătit replica. Țintește chiar iPhone-ul.

Huawei era pe primul loc în lume în topul vânzărilor de telefoane în urmă cu un an. Apoi și-au făcut efect sancțiunile primite din partea Statelor Unite. Huawei nu mai poate lucra cu alte companii americane și asta a afectat puternic produsul final.

Fostul președinte al SUA Donald Trump a fost în spatele sancțiunilor. „Huawei este foarte periculoasă. Priviți ce au făcut. Din punct de vedere al securității, din punct de vedere militar, sunt foarte periculoși. E posibil însă ca Huawei să fie inclusă într-o înțelegere comercială, dacă vom ajunge la acea înțelegere îmi pot imagina ca Huawei să fie inclusă într-un mod sau altul“, a spus Donald Trump.

Ți-am povestit ieri despre oferta de nerefuzat de la Huawei: un iPhone la schimb cu un telefon, un laptop și o excursie în Dubai. Era ofertă valabilă doar pe 1 aprilie. Însă Huawei chiar se pregătește de lansarea seriei P50. Și va fi prima care vine direct cu sistemul de operare Harmony OS, creat chiar de companie. Renunță la Android pentru asta, însă diferențele sunt foarte mici.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Chiar dacă pregătește să lanseze un nou telefon, Huawei rămâne puternic afectată de sancțiunile americanilor. Va produce doar 70 de milioane de device-uri anul acesta, o scădere cu 60% față de anul precedent.

Iată cum a arătat „păcăleala“ de ieri:

FAKE NEWS. Huawei îți oferă noul P50, un laptop și o vacanță în Dubai dacă renunți la iPhone. Reacția șefului Apple

Așa ofertă rar ai mai văzut. Chinezii de la Huawei vor să cucerească România și încearcă să te convingă să renunți la iPhone.

Huawei s-a săturat să mai stea în umbra altor companii. Mai ales după interdicțiile primite de la guvernul american, sancțiuni care au costat scump compania. Așa că șeful companiei a anunțat o ofertă de nerefuzat pentru România și îți spune și de ce poți să ai încredere să o accepți.

„Doar în România! Renunță la iPhone și primești noul P50, un laptop și o vacanță în Dubai“, anunță președintele Huawei.

Ai auzit bine! Huawei îți face o ofertă de nerefuzat: primești noul model P50, un laptop și o vacanță în Dubai dacă renunți la Iphone-ul tău. Pe 5 aprilie va fi lansarea noului telefon P50. Chiar dacă Huawei spune că e oricum mai bun ca un iPhone 12, te ademenește cu alte bonusuri.

Mai mult, au convins-o pe Simona Halep să se alăture campaniei. Nici n-a stat pe gânduri când a auzit că este vorba de Dubai.

„Sunt fericită. E mereu o plăcere să mă întorc aici. Văd mulți români care vin de fiecare dată când joc aici în Dubai și vreau să le mulțumesc pentru asta“, spune Halep.

Cu o asemenea ofertă nu puteau să lipsească și reproșuri. Chiar de la șeful Apple, Tim Cook.

În mod normal nu vorbesc despre alte companii, dar ceea ce face Huawei este nedrept! Acum va trebui chiar să venim cu lucruri noi la următorul iPhone“, a spus Tim Cook, surprins de TMZ în timp ce se afla într-un magazin Samsung.

Oferta l-a speriat și pe fostul președinte american, Donald Trump. Acesta se teme că Apple va avea de suferit după această ofertă: „Huawei este foarte periculoasă. Priviți ce au făcut“.

Huawei dă drumul la promoție pe 5 aprilie. Tot ce trebuie să faci este să aduci un iPhone de ultimă generație și primești noul telefon, laptopul și două bilete de avion în perioada 12 aprilie – 11 mai.