• Pe perioada pandemiei, multe restaurante au fost nevoite să mențină terasele deschise
  • Igluurile încălzite au devenit soluția salvatoare pentru terase
  • Atât clienții, cât și patronii sunt mulțumiți

Cum restaurantele sunt închise la interior, vremea rea i-a îndemnat pe unii antreprenori să să reinventeze.

Dan Anca deține trei locații în Arad. Și-a pierdut clientela pe timp de vară, dar este hotărât să o recâștige. Așa că s-a hotărât să investească în igluuri. A cumpărat deja 9.

Dan Anca: „Eu sunt sigur că la nivel naţional o să fie un real succes. Ajută foarte mult domeniul HoReCa, în funcţie de suprafaţa exterioară pe care o au restaurantele. În weekend, am avut situaţii când am văzut clienţii că aşteaptă să se ridice şi să se elibereze un iglu să se pună în el.”

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Igluurile întregesc acest tablou de pandemie. În ele, poți bea o cafea sau un ceai, ferit de frig, dar păstrezi și măsurile impuse de autorități. Sunt făcute din folie de plastic, montate pe un schelet metalic. Călin Coman este patronul firmei din Arad care le distribuie și spune că sunt sigure și foarte practice.

Călin Coman: „Igluurile montate acolo respectă normele COVID și Aradul având o rată de infecție de peste 3 la mie, ne-au obligat să le lăsăm pe jumătate deschise. Deci imaginați-vă că igluurile sunt pe jumătate deschise și totuși sunt mesele ocupate și nu găsești o masă liberă. Țin de cald pentru că există o izolare termică, aceste încălzitoare de terasă nu pierd decât o mică parte a căldurii față de varianta în care ești în aer liber.”