• Elon Musk spune că Tesla repornește producția din California, sfidând ordinele de izolare, scrie The Wall Street Journal
  • Elon Musk a făcut anunțul pe contul său de Twitter: Compania a reluat producţia în ciuda restricţiilor impuse de autorităţile din Alameda
  • După ce i-a fost interzis să deschidă uzina, Elon Musk a dat judecată autoritățile din Alameda
  • Totodată acesta a amenințat că își va muta afacerea într-un alt stat

După ce autoritățile locale din Alameda i-au interzis lui Elon Musk să redeschidă fabrica Tesla ca măsură împotriva răspândirii coronavirusului, acesta sfidează interdecțiile. Antreprenorul a anunțat pe contul său de Twitter că fabrica repornește producția de mașini.

„Tesla repornește astăzi producția în ciuda restricțiilor impuse de județul. Alameda. Voi fi prezent la linia de producție cu toți ceilalți. Dacă va fi arestat cineva, cer să fiu doar eu acela.” scrie Elon Musk.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Tesla a dat în judecată autorităţile din Alameda, după ce statul California a anunţat relaxări și totuși nu au permis redeschiderea uzinei.

Totodată Elon Musk a ameninţat că în cazul în care compania nu-şi va putea desfăşura activitatea într-un regim normal în California, acesta își va transfera afacererea în Nevada sau Texas.

Sursa foto: Profimedia