• A trecut un an de la lansarea brandului de lenjerie modelatoare SKIMS
  • Kim Kardashian a lansat o nouă colecţie de haine pentru copii, inspirată de fiicele sale
  • Norh şi Chicago, cele două fiice ale ei sunt imaginea noii sale colecţii

Vedeta a lansat recent o nouă colecţie de haine pentru copii. Modelele noului brand au fost chiar fiicele ei North şi Chicago.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

West’s Cozy Kids SKIMS se intitulează campania,  şi conţine haine lejere precum hanorace, bluze, pantaloni, halate de baie şi pantaloni scurţi.

Hainele vor fi disponibile în cinci culori – roz pudrat, crem, cafeniu deschis, gri şi negru. Kim Kardashian nu s-a gândit doar la copii. Colecţia pentru copii este completată şi de haine asortate pentru adulţi.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În cadrul unei emisiuni online, „73 Questions”, Kim a fost întrebată, printre altele, care este cel mai de preț lucru la a fi părinte, iar aceasta a răspuns: „Atunci când copiii îţi spun că te iubesc”.

A trecut  un an de la lansarea brandului ei de lenjerie moderatoare SKIMS ce cuprinde seturi de lenjerie intimă, corsete, bodyuri şi sutiene bratellate. Brandul este cu toul deosebit datorită varietăţii de culori şi măsurilor variate, de la XXS până la 5XL. Colecţia a avut mii de vânzări şi s-a bucurat de un real succes.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!