• Ștefan Rebeja, dansator, și-a deschis o cafenea în pandemie
  • Adrian Trestian, colegul lui Ștefan, îți desenează caricatura pe paharul de cafea
  • La cafeneaua lui Ștefan poți savura o cafea de specialitate făcută în România

Adrian Trestian are 42 de ani și deficiențe de auz. În clasa a XII-a, profesoara lui de chimie l-a lăsat corigent. De supărare, i-a făcut o caricatură. A împrăștiat copiile cu desenul prin tot liceul.

Gestul i-a surprins pe elevi și profesori deopotrivă, dar mai mult i-a uimit talentul lui și l-au lăudat. Iar satisfacția asta i-a dat lui Adrian impulsul de a se perfecționa în domeniu.

Adrian face caricaturi pe paharele clienților dintr-o cafenea

A lucrat de-a lungul anilor în diferite locuri. Iar acum le face caricaturi pe pahare clienților, la o cafenea din Capitală.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Am observat că oamenii sunt surprinși plăcut de cum îi desenez și mă bucur și eu. Se creează o conexiune”, a spus Adrian Trestian.

„E a doua oară când vin aici și sunt încântată de ceea ce primesc. Îmi place foarte mult pentru că de data asta m-a făcut veselă. Data trecută eram mai posomorâtă. Acum îmi place foarte mult, mă recunosc”, susține Mihaela.

Patronul cafenelei unde desenează Adrian este Ștefan Rebeja, artist din Chișinău. A investit 130.000 de lei în această locație pe care a deschis-o în noiembrie anul trecut, bani pe care i-a câștigat la un concurs de dans. Aici poți savura o cafea de specialitate făcută chiar în România.

„Are un rol foarte important Adrian în echipa mea. Pe pandemie ne-am dorit împreună să oferim partea asta de zâmbet și emoție și oamenii reacționează foarte pozitiv când își văd chipul pe pahar. Mi-au făcut prietenii mei dragi de Sfântul Ștefan acum vreo 2-3 ani o caricatură cadou pe care el a făcut-o. Așa mi-am dorit să îl cunosc”, a spus Ștefan Rebeja.