• Laurențiu Mihai este antreprenor și trainer de educație financiară
  • laurentiumihai.ro vine cu sfaturi despre gestionarea banilor și investiții la bursa
  • De pe blog poți să descarci și un ghid de investiții la bursă

Educația financiară nu e interesanta pentru școli, dar se învață pe bloguri.

Laurențiu Mihai e antreprenor și trainer de educație financiară. E din Brașov. Are un blog pe care scrie despre cum ar fi bine să-ți gestionezi banii. Tot pe blog are și un ghid de investiții la bursă pentru începători, cu 23.000 de descărcări pe site.

„O pasiune importantă este zona de educaţie financiară şi aici este şi blogul meu, unde încerc foarte foarte mult să vin cu tot felul de articole care să îi ajute pe români să evolueze din punct de vedere financiar”, a spus Laurențiu Mihai.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Ce învăţam eu încercam să scriu pe blog şi cu intenţia de a-i ajuta şi pe alţii să înveţe, cumva uşor, uşor de la a scrie pentru mine şi a scrie pentru prietenii mei a ajuns să mă citească foarte multă lume, undeva la 100.000 de oameni pe luna”, a adăugat Laurențiu Mihai.

„Lumea a explodat la nivel de absorbţie a cunoştinţelor despre bani. Ei doresc să ştie cum să-şi gestioneze banii mai bine că şi-au dat seama cumva că pandemia le încurcă planurile”, explică antreprenorul și trainerul de educație financiară.

„Toate lucrurile pe care le facem noi în orice activitate trebuie să îl ducă spre obiectivul respectiv. Iar ca şi un sfat pe care îl acord: încearcă să fii mai organizat, nişte obiective pe care tu ţi le setezi şi să lucrezi pentru ele”, a conchis Laurențiu Mihai.