• În weekend restaurantele s-ar putea redeschide
  • Rata de incidență a fost azi de 2,69 de cazuri la mia de locuitori
  • Interioarele restaurantelor ar funcționa la o capacitate de 30%

Pentru a doua zi consecutiv rata de incidență este de sub trei la mie în București. În pixul prefectului stă decizia dacă vom merge la restaurant, din weekend.

Dar știm că și-n trecut interioarele s-au redeschis doar că să se închidă la loc după doar câteva zile. Iar asta înseamnă haos pentru angajați.

Marius este managerul general al Hard Rock Café. Zice că își asumă riscul să aducă angajații din șomaj tehnic, chiar dacă s-ar putea să fie doar pentru câteva zile. Poate-poate iese soarele și pe strada HoReCa.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Noi suntem în acest moment 68 de angajați. 70% din personalul nostru este activ în acest moment. Odată cu redeschiderea restaurantelor, vom activa și ceilalți angajați care sunt în șomaj tehnic. Probabil că vom da o comandă mai mare de marfă pentru perioada următoare, iar în cazul în care restaurantele se închid din nou o să sunăm, cel mai probabil, furnizorii și o să calibrăm volumul de marfă în funcție de ce se va întâmpla. Parteneriatul pe care îl avem cu furnizorii noștri este unul foarte solid și ne înțeleg și se adaptează și ei, sunt destul de flexibili”, a spus Marius Baban, general manager Hard Rock Cafe.