• SpaceX, compania lui Elon Musk, a avut un an spectaculos cu 26 de misiuni
  • Zoom a devenit cea mai descărcată aplicaţie pentru mobil
  • Apple a avut numai puţin de 4 lansări în ultimele luni ale anului

 Anul 2020 nu a fost rău pentru toată lumea. Elon Musk, de exemplu, a avut de câştigat pe toate planurile. Pentru SpaceX a fost un an istoric.

La fiecare două săptămâni în 2020, SpaceX a lansat cu succes o rachetă. Au dus pentru prima dată astronauţi pe Staţia Spaţială. Iar proiectul Starlink care să aducă internet din Spaţiu a luat amploare. Marele vis al său rămâne să ducă oameni pe Marte. 

Practic, Tesla este pentru a ne asigura că lucrurile sunt bune pentru un viitor pe Pământ, în timp ce SpaceX este pentru un viitor bun dincolo de Pământ. Sunt în primul rând concentrat pe dezvoltarea tehnologiei care va permite ca mulţi oameni să meargă pe Marte şi viaţa să fie multi-planetară. Să avem o bază pe Lună, un oraş pe Marte”, a spus Elon Musk.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Musk nu este singurul care s-a bucurat de 2020. Amazon a vândut cu aproape 40% mai multe ca în 2019.

Însă alte companii au avut o creştere la Bursă mai mare de 200%. Dintre acestea remarcăm Zoom. Aplicaţia pe care am început cu toţii să o folosim a crescut cu mai bine de 400% anul acesta, compania ajungând să fie evaluată la 100 de miliarde de dolari. 

Zoom avea 10 milioane de participanţi în decembrie 2019. Până în luna aprilie, numărul participanţilor a ajuns la 300 de milioane. Zoom ţi-a mai oferit însă ceva, pe lângă socializarea de la distanţă. Momente în care ai râs cu poftă.