• Chris Simion a fost invitată la Marius Tucă Show
  • Chris Simion: „Eu am cel mai greu rol. Finalul spectacolului, dacă iese prost stric tot ce au construit ele
  • Chris Simion: „Marian Ralea mi-a spus: „Hai să ieșim cu taraba în stradă de 1 martie, să vindem mărțișoare cărămizi”

Chris Simion a venit la Aleph News așa cum a fost dintotdeauna: autentică și fără melodrame. O întâlnire fabuloasă cu un om frumos. A discutat cu Marius Tucă, în cadrul emisiunii, Marius Tucă Show, despre cel mai mare proiect al său: Grivița 53, primul teatru construit exclusiv din donații.

Cu ce vă servesc. Este un spectacol în care eu debutez ca actriță, că am văzut că mi-ai făcut intrarea în emisiunea ta cu această titulatura și joc alături de Maia Morgenstern și Rodica Mandache. Joc rolul lui Dumnezeu. Este primul rol dramatic scris de Pascal bruckner pentru Grivit 53. Joacă ele două și eu trec pe acolo. Eu am cel mai greu rol. Finalul spectacolului, dacă iese prost stric tot ce au construit ele.”, a menționat Chris Simion.

Mărțișoare altfel, pentru Grivița 53. Primul teatru construit doar din donații

Chris Simion își propune să vândă cărămizi, pe post de mărțișoare. Un îndemn pentru ca oamenii să pună umărul la construirea teatrului Grivița 53.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Pe o caramidă, la un moment dat, o să te rog să scrii o poezie și caramida ta o s-o licităm.”, a fost îndemnul lui Chirs pentru Marius Tucă.

Marius Tucă: „O să răsară soarele și pe strada ta. Cu condiția să stai cu mine pe stradă. Este bună pentru cărămidă?”, a spus Marius Tucă.

Ideea cu cărămizile îi aparține lui Tiberiu, cu cărămizile ctitor, dar ideea cu martisoarele, să știi, și-o asumă Marian Ralea și Oana Pellea. Avem o echipă de oameni realiști nu artiști.

Ralea mi-a spus: „Hai să ieșim cu taraba în stradă de 1 martie, să vindem mărțișoare cărămizi”

Această cărămidă ctitor are o valoare infinită, dar avem nevoie de un infinit material care valorează 53 de euro sau echivalentul a 53 de euro în lei.

Ne gășiți la muzeul Țăranului Român, începând de mâine, inclusiv pe 1 martie și mărțșoarele se primesc cu autografe.”, a mai spus Chris Simion.

Dicționar de optimisme

Dicționarul de optimisme este un rezultat al pandemiei. L-am scris la CBL și este singură mea carte fără a două corectură. Am ales să apară pe piață în formă ei nudă. Chiar scrisă de mână, cu ștersături și corecturile pe care le-am făcut de mână, și-o călimară care s-a vărsat.”, a mărturusit Chirs Simion.