• Zuckerberg anunță luni, pe pagina sa de Facebook, că plățile și tranzacțiile prin intermediul WhatsApp vor fi posibile în Brazilia.
  • Facilitatea permite și micilor companii să opereze vânzări prin intermediul WhatsApp.
  • Mark Zuckerberg anunță că vor mai urma și alte țări în care această facilitate va fi disponibilă.

Mark Zuckeberg a anunțat în cursul zilei de luni, pe pagina sa de Facebook, că se începe lansarea unei noi facilități pentru utilizatorii de WhatsApp din Brazilia: efectuarea plăților direct prin aplicația WhatsApp.

Zuckerberg scrie în postarea sa că plățile și tranzacțiile se vor efectua ușor de acum înainte: ca și cum ai trimite poze.

În plus, noua facilitate permite micilor afaceri să deruleze vânzări prin intermediul aplicației WhatsApp.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Today we're starting to launch payments for people using WhatsApp in Brazil. We're making sending and receiving money as…Publicată de Mark Zuckerberg pe Luni, 15 iunie 2020

„Azi începem să lansăm serviciul de plăți pentru oamenii care locuiesc în Brazilia. O să facem ca trimisul și primitul banilor să fie la fel de ușor precum distribuirea unei poze. De asemenea, o să le oferim posibilitatea micilor companii să opereze vânzări prin intermediul WhatsApp.

Pentru a face asta, o să construim Facebook Pay, care oferă o cale sigură și consistentă de a derula tranzacții între aplicații. Vreau să le mulțumesc tuturor partenerilor mei pentru că au făcut acest lucru posibil. Lucrăm cu bănci locale, inclusiv Banco de Brasil, Nubank, Sicredi și Cielo, cel mai important procesator de plăți pentru comercianții din Brazilia.

Brazilia este prima țară unde vom derula la scară largă plățile prin intermediul WhatsApp. Mai multe în curând!”, a scris Mark Zuckerberg în postarea sa de pe Facebook.

Mark Zuckerberg adaugă că pentru a face posibil acest lucru, va dezvolta Facebook Pay, o metodă sigură și consistentă pentru a putea derula tranzacții prin intermediul aplicațiilor.

Zuckerberg le mulțumește tuturor partenerilor săi pentru că au făcut acest lucru posibil. El adaugă că lucrează cu bănci locale, inclusiv Banco de Brasil, Nubank, Sicredi, dar și Cielo.

Zuckerberg spune că Brazilia este prima țară prin care se pot opera plăți prin intermediul Whatsapp și că urmează altele.