• Poți comanda mâncare proaspătă de Crăciun și scapi de gătit.
  • Prețurile platourilor pornesc de la 100 de lei.
  • Alexandra preferă să petreacă timp cu familia și comandă mâncare de la restaurant.
  • Un român alocă aproximativ 600 de lei pentru cozonaci și mâncare de Crăciun.

Dacă nu ai chef de gătit, îți spun că masa de Crăciun e la un telefon distanță. Nici nu îți faci dezordine în bucătărie și economisești și timp pe care să-l petreci cu cei dragi.

Alexandra a comandat deja meniul preferat pentru Craciun. Îl va primi proaspăt, în Ajun.

Eu nu am calități excepționale de bucătăreasă, motiv pentru care varianta aceasta îmi este practică.. nu am cheltuieli suplimentare, comand fix cât îmi este necesar. Nu mă mai expun totodată prin magazine.”, a spus Alexandra Topala, clientă.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ

Ștefan este proprietarul PUB-ului Deane’s, din Brașov. Din cauza pandemiei, a trebuit să găsească variante de supraviețuire, astfel că a venit cu oferte pentru masa de Crăciun. Are deja comenzi.

Tu alegi cantitatea și ora la care vrei să îți ajungă mâncarea. În plus, nu ești condiționat de o comandă minimă. Și ai și 30% reducere la băuturi.

A trebuit să ne reinventăm, să găsim o altă variantă să putem supraviețui, să putem asigura salariul angajaților. Eu am mobilizat 8 persoane. 4 în bucătărie și 4 vom livra în ziua respectivă”, a explicat Ștefan Gleveșanu, antreprenor HoReCa.

Comanda online te scapă și de spălatul vaselor și astfel susții și micile afaceri.