• Mihaela Rotaru este antreprenoare și spune că abia așteaptă să se vaccineze
  • Mai mult, vrea să își motiveze cursanții să se vaccineze prin diverse beneficii
  • 1.700 de cursanți au trecut pragul cursurilor pe care Mihaela le conduce

Antreprenorii nu mai știu ce să facă pentru a-și salva afacerile! Mihaela Rotaru organizează cursuri de formare profesională în domeniul înfrumusețării și are planuri mari pentru anul ce vine – vrea să facă noi cursuri în domeniul designului interior.

Astfel că își pune toate speranțele în vaccinare. Vrea să se imunizeze și speră că astfel îi va convinge și pe cursanții săi. Ia în calcul să le acorde chiar și o reducere de 20% din prețul cursurilor.

Mihaela Rotaru, fondator şcoală de cursuri Rottaru: „Ar trebui aplicate și niște restricții, însă trebuie cumva ca aceste restricții să nu îngrădească libertatea. Printre angajații mei, nu se află nimeni care să nu își dorească să se vaccineze. Cu toții așteptăm cu sufletul la gură. Dacă suntem sănătoși și suntem în siguranță, putem să ne dezvoltăm business-ul, putem să ajutăm la repornirea economiei”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Greu i-a fost Mihaelei în această perioadă și acasă. Din cauza pandemiei, nu și-a văzut părinții și nici bunicii de luni de zile. Tot în vaccinare își pune și aici speranța.

Mihaela Rotaru, fondator şcoală de cursuri Rottaru: „Părinții mei, din păcate, au contractat acest virus. Abia aștept să ne revenim la normal. Să pot să-mi văd prietenii, familia, oamenii dragi”