Site-ul de comerţ exterior al României conţine texte de umplutură menite să existe doar în timpul construcţiei, iar ultima ofertă datează din 2012, critică ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Efectiv şi-au bătut joc”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Uitaţi cum arăta site-ul de comerţ exterior al României. Pagini întregi pe care sunt scrise texte de umplutură menite să existe doar în timpul construcţiei site-ului. Am dat click de curiozitate pe <Modalităţi de susţinere a exportului> şi iată în imagine ce text apare. Ultima ofertă de export este din 8 octombrie 2012, în contextul în care site-ul trebuia, în teorie, să arate oportunităţi de export”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

Ministrul Economiei precizează că i-a rugat pe administratorii site-ului să închidă site-ul, dar i s-a spus că nu se poate pentru că e făcut într-un proiect cu bani elveţieni şi nu pot să-l închidă.

Am cerut corpului de control să facă un raport despre cum a fost finanţat şi făcut acest <portal>. Efectiv şi-au bătut joc. Dacă aţi fi investitor şi aţi vrea să investiţi într-o ţară în care arată aşa site-ul, aţi mai investi? http://www.portaldecomert.ro/”, conchide Năsui.