• North Face a refuzat să creeze 400 de jachete pentru producătorul de petrol Innovex.
  • Firma de haine outdoor se teme că o astfel de colaborare i-ar compromite imaginea.
  • Innovex spune că activitățile sportive nu ar fi posibile fără combustibili.

Pare puțin probabil, dar petrolul a provocat un scandal în lumea modei! Compania North Face a refuzat să creeze 400 de jachete pentru producătorul de petrol Innovex. Creatorul de îmbrăcăminte a transmis că o astfel de colaborare i-ar compromite imaginea. Hainele trebuiau să fie făcute cadou angajaților Innovex.

„North Face a refuzat să facă cele 400 de jachete, motivând că nu vrea să se asocieze cu anumite industrii, printre care tutun, alcool, pornografie, dar nici cu firmele care distrug mediul. Directorul Innovex a spus că firma sa și celelalte de genul asigură hidrocarburile necesare pentru activitățile sportive. De asemenea, le-a mai spus celor de la North Face că jachetele lor sunt realizate din produse petroliere și că decizia este ironică. În final, angajații nu au rămas fără geci și fără cadouri, pentru că o altă firmă s-a oferit să preia comanda, Eddie Bouer, iar cadourile vor fi livrate până de Crăciun”, a transmis Laura Albu, cores.

Care mai e situația cu petrolul? „După luni de zile de scăderi, prețul petrolului a  început să își revină abia săptămâna trecută. Creșterea a fost de 3% și a ajuns la 50 de dolari pe baril, pe fondul începerii campaniilor de vaccinare anti-Covid”, a adăugat corespondentul Aleph News.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR