O insulă privată din Irlanda a fost vândută cu peste 6 milioane de dolari. Cumpărătorul a văzut locul într-un tur virtual. VIDEO

O insulă privată din Irlanda a fost vândută cu peste 6 milioane de dolari. Cumpărătorul a văzut imagini cu locul într-un tur virtual. VIDEO Sursă foto: CNN
  • O insulă privată de pe coasta Irlandei s-a vândut cu peste 6 milioane de dolari.
  • Cumpărătorul, un european al cărui nume nu a fost făcut public, a făcut achiziția după un tur video virtual și negocieri purtate pe Whatsapp.
  • Insula are trei plaje, șapte case și animale sălbatice.

Tu ai cumpăra o insulă fără a merge la fața locului? Un european, care a vrut să își păstreze ascunsă identitatea, a făcut-o. El a dat în jur de 6,3 milioane de dolari pe Horse Island, o insulă privată de 635,356 metri pătrați, aflată pe coasta Irlandei, cu trei plaje, șapte case și animale sălbatice, scrie CNN.

Cumpărătorul anonim nici măcar nu a vizitat locația înainte de a face achiziția, ci a văzut-o într-un tur virtual, iar negocierile au avut loc în cea mai mare parte pe WhatsApp.

Insula oferă peisaje verzi, un conac, de 4.500 de metri pătrați și șase dormitoare, și mai multe cabane cu vedere la Oceanul Atlantic. Și un miniport pentru feriboturi și bărci, o sală de jocuri, una de sport și un teren de tenis există pe insulă.