• Anul acesta pentru prima data a facut vase decorate cu legume si a avut un feedback foarte bun
  • Ele sunt o alternativa foarte frumoasa la un obiect, la un tablou, la o lucrare de grafică
  • A transformat arta ceramica in bussines şi a avut succes chiar în varful pandemiei

Într-o lume tehnologizată e plăcut să ne oprim şi să privim un obiect autentic. Irina este artist ceramist şi creatoarea unui atelier de ceramică.

De la bunica ei a învăţat să facă pâinici în diferite forme și tot soiul de obiecte din ceramică.

Majoritatea vaselor pe care le fac pleaca destul de repede spre client. Nu prea am vase pe stoc. In ultima perioada chiar a fost destul de aglomerat si tot ce am scos de la cuptor, am ambalat si am expediat atat in tara cat si in afara tarii. În America au ajuns dupa 3 luni. Foarte mulţi români stabiliti in strainatate m-au contactat”, a spus Irina Silivestru.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Irina spune că pentru un obiect ceramic lucrează și 10 ore. Nu mai pui la socoteală arderea care ocupă și ea din timp aproape 12 ore. Norocul ei este că are de unde să se inspire, iar timpul trece altfel.

„În general, am observat ca acum in pandemie am vandut foarte bine vasele decorate cu legume, cu fructi. Am incercat sa creez o poveste. Eu locuiesc la tara, in afara Bucurestiului. Am fost inspirata de curtea mea din gradina,  si de tot statul la casa. Anul acesta pentru prima data am facut aceste vase decorate cu legume si am avut un feedback foarte bun”, a mai spus Irina.

Obiectele ceramice făcute de Irina se vând cu prețuri cuprinse între 2 și 1.000 de lei.