• O tânără din Constanța a deschis un bistro în care nu este folosit deloc plasticul
  • Ana Maria Mircea, antreprenor: „Am ales să încurajez generația din care fac parte să recicleze tocmai pentru asta ambalez produsele în sticlă”
  • Investiția s-a ridicat la aproximativ 10.000 euro

Trăim într-o societate sufocată de plastic. Așa că ești tot mai atent la ce recipiente folosești. Și nu doar tu. Este și grija celor care își deschid business-uri acum.

Ana Maria, o tânără de 21 de ani, a adus un nou concept în Constanța. Grija pentru mediu a determinat-o să deschidă un bistro în care nu este folosit deloc plasticul.

Ana Maria Mircea, antreprenor: „Am ales să încurajez generația din care fac parte să recicleze tocmai pentru asta ambalez produsele în sticlă. Și obervând că oamenii nu fac nimic din proprie inițiativă de obicei, dacă vin înapoi cu sticla le ofer 10% discount, pentru a-i motiva să recicleze.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Trei săptămâni i-au trebuit Anei să deschidă locația, iar investiția s-a ridicat la aproximativ 10.000 euro. Pentru că este pasionată de artă, decorul locației a fost creat chiar de ea.

Andreea îi trece zilnic pragul. Preferă ca dimineața să bea fresh-uri și să mănânce cât mai sănătos, pentru a avea energie toată ziua. Ea reutlizează acasă toate ambalajele din sticlă primite la bistro.

Andreea Drăghici, client: „Îmi place ideea că pot să ies undeva în oraș și să reciclez, să ajut natura în același timp. Să încercăm cu toții să reciclăm pentru un mediu mai bun.”