• Pfizer investește peste 2 miliarde de dolari pentru a cumpăra un producător de medicamente axat pe tratamentele împotriva cancerului.
  • Potențialele sale tratamente includ produse biologice care au ca scop pregătirea sistemului imunitar al pacientului pentru a detecta și distruge celulele canceroase.
  • Tratamentele împotriva cancerului au adus anul trecut venituri de 10,9 miliarde de dolari.

Pfizer investește peste 2 miliarde de dolari pentru a cumpăra un producător de medicamente axat pe tratamentele împotriva cancerului, relatează ABC News.

Pfizer va plăti 18,50 dolari pentru fiecare acțiune a Trillium Therapeutics Inc. sau mai mult decât dublu față de prețul mediu ponderat pe 60 de zile al acțiunii.

Trillium nu are niciun produs pe piață. Potențialele sale tratamente includ produse biologice care au ca scop pregătirea sistemului imunitar al pacientului pentru a detecta și distruge celulele canceroase.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Cei doi potențiali candidați principali se află în stadii incipiente de testare și se axează pe hematologie. Aceasta include cancere ale sângelui, măduvei osoase și ganglionilor limfatici, cum ar fi leucemia sau limfomul.

Pfizer, cu sediul în New York, a investit 25 de milioane de dolari în Trillium în luna septembrie a anului trecut, iar unul dintre liderii Pfizer în domeniul cercetării cancerului a fost numit în consiliul științific consultativ al Trillium.

Pfizer Inc. a declarat luna trecută că vaccinul său COVID-19 a adus aproape jumătate din veniturile sale din al doilea trimestru, dar tratamentele pentru cancer au fost, de asemenea, un generator de vânzări în creștere pentru companie.

Tratamentele împotriva cancerului au adus anul trecut venituri de 10,9 miliarde de dolari, iar produsele oncologice ale Pfizer includ tratamente pentru cancerul de sân, colorectal, de sânge și pulmonar.