Platforma care vine în ajutorul industriei HoReCa. Procesul de ofertare este legat cu cel de cumpărare într-o singură aplicație

  • Ioana Burcea este co-fondatorul platformei Edesia care vine în ajutorul antreprenorilor
  • Dacă ai un restaurant și cauți furnizori, sau invers îți poți găsi partenerul de afaceri la un click distanță
  • Ioana Burcea: „Concret, legăm procesul de ofertare cu cel de cumpărare într-o singură platformă”

Dosarul cu șină și birocrația ne omoară businessurile. Iar cum industria HoReCa a avut de suferit în această perioadă. Ioana Burcea s-a gândit la o idee salvatoare. Este co-fondatorul platformei Edesia care vine în ajutorul antreprenorilor.

Astfel, dacă ai un restaurant și cauți furnizori, sau invers îți poți găsi partenerul de afaceri la un click distanță. Businessul este la început, iar până acum are 18 clienți pe platformă.

Ioana Burcea, co-fondator Edesia: „Concret, legăm procesul de ofertare cu cel de cumpărare într-o singură platformă simplificând acest process pentru toată lumea. Un restaurant știe exact ce preț are un produs în orice moment. Trebuie să ne gândim la această platformă ca un agent de sales digital.”

Printre cei înscriși se numără și Vlad. El produce înghețată artizanală din 2016. S-a înscris pe platformă atât ca și client, cât și ca furnizor pentru restaurante.

Vlad Iliescu, manager ViceCream: „Vine în ajutorul nostru din două puncta de vedere. În primul rând economisirea timpului în ceea ce privește alegerea ingredientelor. Iar al doilea aspect este listarea noastră ca și furnizor, care ne oferă deschiderea către ofertare către toată industria HoReCa.”