• Acum ai o platformă dedicată 100% caselor de vacanţă
  • Casele de vacanţă sunt cu peste 80% mai căutate în pandemie
  • Preţurile ajung la 500 de lei pe noapte de persoană

Vlad este IT-ist, dar are şi pasiunea călătoriilor la munte. A profitat de restricţiile din pandemie ca să îşi închirieze un loc izolat în care să petreacă timp doar cu prietenii. Nu a fost singurul, pentru că cererile pentru cabane au crescut cu peste 80% în pandemie, potrivit Travelminit.

Acum ai şi o platformă on-line dedicată doar cabanelor. Acolo le poţi închiria pentru preţuri între 200 şi 500 de lei pe noapte.

„Am avut o vacanţă destul de frumoasă anul trecut. Am mers undeva în munţi și am închiriat o cabană, era în mijlocul naturii. Mă bucur că există o alternativă la călătoriile din străinătate. Peste două weekenduri, o să ies din nou la munte cu prietenii mei şi o să verific şi platforma aceasta pentru că am văzut că au multe cabane interesante”, povestește Vlad Nicoară, DevOps Engineer.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Ideea platformei i-a venit lui Costi Zărnescu. El construia cabane în pandemie şi s-a gândit că, în loc să le urce pe plaformele existente, mai bine vine el cu un nou business în care să includă propriile locaţii, dar şi pe ale altora. Pe Rentakub poţi găsi case de vacanţă în Bacău, Băile Felix, Râşnov, Slănic-Moldova sau Bran.

„Noi la bază suntem, dacă doriţi, constructori de structuri din lemn şi ulerior am dezvoltat case de vacanţă tip cub, pe care le închiriem prin platforma noastră şi ulerior am zis că dacă tot închiriem casele noastre de vacanţă cub , să și deschidem, s-o facem mai largă pentru mai multe tipuri de proprietăţi”, a explicat Costi Zărnescu.