• Piaţa platformelor de car sharing devine din ce în ce mai competitivă
  • Unele aplicaţii îţi pot oferii maşini de lux pentru închiriat
  • Costurile sunt rezonabile

Ştiu, să mergi cu o Tesla închiriată dintr-o aplicaţie pare de necrezut. Totuşi, îţi spun că la emisiunea Ştiu, colegul nostru Dan Pavel a închiriat mai multe maşini electrice ca să se plimbe prin Bucureşti.

Cum piaţa a devenit tot mai competitivă, platformele de car sharing au început să îşi îmbogăţească parcul auto pe care îl pun la dispoziţia clientului.

Costi Mocanu: ”E realitate, poţi închiria de pe telefon o Tesla, un BMW I3 sau un VW ID3, plăteşti doar pentru cât mergi şi vei vedea cum funcţionează, e un reportaj puţin mai lung da crede-mă, merită. Dan Pavel, colegul nostru a testat această minune.”

Dan Pavel: ”Avem tot mai multe platforme de car sharring în Bucureşti şi vestea bună pentru noi, pentru clienţi e că aplicaţiile încep să se bată în oferte. Care are maşinile mai tari şi preţurile mai mici. Am testat în ultimele săptămâni aplicaţia Teleport care vine cu o ofertă impresionantă de maşini electrice de lux am putea spune, găsim I3-ul de la BMW, găsim ID3-ul de la VW, găsim Renault ZOE, Golful electric dar şi surpriză Tesla, o poţi conduce în Bucureşti închirind-o de pe această aplicaţie.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Acum că ai văzut cum funcţionează aplicaţia, colegul Dan o să te dea o tură cu maşina.

Dan Pavel: ”Maşina merge impecabil, în preţul ăsta de închiriat intră şi experienţa de a conduce nişte maşini greu accesibile totuşi foarte scumpe. Acum vreau să testez şi noul ID3 de la VW, maşina asta mult lăudată de la VW. Maşina merge impecabil, e o jucărie, mi se pare un pic mai spaţioasă decât BMW-ul I3. Am terminat cursa aplicaţia îmi arată costul final, este undeva la 30 de lei, 29 şi ceva.”