• Piaţa dulciurilor este estimată la peste 500 milioane euro, potrivit ZF.
  • Cofetar: „Personalizăm torturile în funcție de cerințele clienților.
  • Cele mai vândute torturi sunt cele cu fructe de pădure, caramel sau ciocolată.
  • Un tort poate ajunge să coste 100, în funcție de preferințe.

Pandemia a făcut ca tot mai multe persoane care au stat foarte mult în casă să își descopere talentele culinare. Mulți oameni au început să ia lecții de gătit.

Vin sărbătorile și nu ar trebui să ne limităm la cadourile clasice din anii trecuți. Trendurile s-au schimbat.

Dacă nu te numeri printre cei care se descurcă în bucătărie, nu este cazul să te stresezi. Un atelier de dulciuri este soluția. Aici ai o gama largă de produse din care poți alege. Iar din mâinile cofetarilor ies adevărate opere de artă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Personalizăm torturile în funcție de cerințele clienților. Atașăm torturilor scrisori caligrafice. Cele mai populare torturi sunt cel clasic cu fructe de pădure, după cel cu caramel și ciocolată”, spune Dana Dobrică, cofetar Tort de Bezea.

Să știi că muți au apelat în aceste vremuri pandemice la un astfel de atelier. De exemplu, la Tort de Bezea, vânzările au crescut semnificativ în ultimele luni. Cu atât mai mult cu cât prețurile sunt accesibile.

Avem produse care pornesc de la 15 lei pe bucată și ajung la 100 lei pe kg. Și avem și clienți care la o singură comandă aleg să-și cumpere câte 10 torturi, 15, 20. Am avut o creștere anul acesta în principal de peste 40%”, spune Teodora Paraschiv, manager vânzări Tort de Bezea.