• Cumpărături total inteligente: IT-istul Teodor Hoaghea a investit 40.000 de euro în primul magazin smart de la noi
  • Magazinul nu are casier, rafturile scanează marfa, iar aplicația mobilă încasează banii
  • Trebuie instalată o aplicație și rafturile vor ști ce produse au fost luate

Plictisit să își piardă timpul prin magazine, Teodor Hoaghea, un informatician din București, s-a gândit să deschidă un magazin fără casier.

Fondator Grab&Go: „Eram la coadă la un supermarket obișnuit și am început să mă gândesc de ce nu există ca-n online, un mod în care să fie one click pay, să apeși pe un buton și să mergi mai departe. Doar îți iei produsul de pe raft și raftul știe cine ești și ce produs ți-ai luat”

De la gând la faptă nu a fost mult. Teodor a închiriat un spațiu pe Calea Victoriei, a instalat rafturile inteligente și a creat o aplicație de plată. Așa a devenit prietenul tinerilor pentru care tehnologia înseamnă rutină zilnică. Plus că în vreme de epidemie, trebuie evitat contactul cu prea mulți vânzători și casieri.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Răzvan, Client Grab&Go: „Te chinuiești puțin la început să îți faci cont și după ești mult mai fericit că poți să-ți iei mult mai repede ce ai nevoie și să pleci”

Geanina, Clientă Grab&Go: „Mi se pare foarte ok și permite și distanțarea socială. Suntem deja într-o lume… s-a schimbat deja paradigma”.