• Programele Executive MBA sunt cursuri care te învață cum să-ți planifici și să-ți organizezi eficient business-ul
  • În România există 10 programe de tip MBA sau Executive MBA
  • Un astfel de curs costă 39.000 de euro

Afacerea ta se poate dezvolta, dacă îți valorifici potențialul de lider și dezvolți abilități de organizator. Poți învăța aceste lucruri din programele Executive MBA – un curs care te învață cum să-ți planifici și să-ți organizezi eficient business-ul.

Așa a făcut și Alina. Simțea că afacerea ei stagnează, așa că a încercat multe variante ca să o facă profitabilă. Fără succes, însă. În România există 10 programe de tip MBA sau Executive MBA.

Alina Andrei, antreprenor: „Poți să faci business cu oamenii aceia, poți să colaborezi cu ei la un moment dat. Și al doilea motiv pentru care am făcut MBA-ul este partea tehnică. M-a ajutat foarte mult în consolidarea business-ului și mi-a dat o direcție. M-a făcut să-mi doresc să ajung cu firma la potențialul maxim. Deja o știam, dar cred că mi-a fost fixată mai bine partea de bugetare.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Pentru un astfel de curs, care durează 16 luni, trebuie să plătești 39.000 de euro.

Phillip Nell, profesor, WU Executive Academy: „Avem 33 de studenți care vor începe în noiembrie studiile. Acesta este un MBA de management general, deci acesta acoperă practic cele mai importante funcții de bază și administrarea afacerilor. Peste toate, la nivel mondial, uneori, când există situații de criză, mai sunt câțiva oameni care se gândesc cum ar putea să-și îmbunătățească șansele pe piața muncii, nivelul de educație.”