• La propunerea CNSU, a fost aprobat în ședința de Guvern ca evenimentele private, de tipul nunților și botezurilor să poată fi desfășurate în restaurant până la ora 2.00
  • Programul restaurantelor se prelungește, astfel, doar pentru evenimente private cu două ore
  • Începând cu 1 iunie, Guvernul a decis să permită organizarea nunților, botezurilor și a altor evenimente private, în anumite condiții

Nunțile și botezurile vor putea fi oranizate până la ora 2.00, prelungindu-se astfel programul restaurantelor, doar pentru evenimente private, cu două ore, a decis Executivul.

La propunerea CNSU, a fost aprobat în ședința de Guvern ca evenimentele private, de tipul nunților, botezurilor etc. să poată fi desfășurate în restaurant până la ora 2.00, prelungindu-se astfel programul restaurnatelor, doar pentru evenimente private cu două ore”, a anunțat Florin Cîțu.

Începând cu 1 iunie, Guvernul a decis să permită organizarea nunților, botezurilor și a altor evenimente private, în anumite condiții. Astfel, vor pute fi organizate la interior evenimente cu până la 50 de persoane și la exterior cu până la 70 de persoane. În schimb, dacă toți cei care participă la un eveniment sunt vaccinați, nu mai este impusă o limită de participanți.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Potrivit documentului adoptat de CNSU pe 31 mai, restaurantele erau deschise până la ora 24.00.