Proprietarii de restaurante sunt pregătiţi să-și redeschidă afacerile: Am dezinfectat tot

  • Şefii restaurantelor şi teraselor sunt pregătiţi să-şi redeschidă bussines-urile.
  • Aceştia au luat toate măsurile de distanţare socială şi de igienă.
  • Pe tură vor fi mai puţini ospătari care vor purta măşti şi mănuşi de protecţie.

Răzvan şi Dragoş sunt proprietari de localuri şi te aşteaptă cu nerăbdare să le treci pragul. Conform autorităţilor s-ar putea ca pe 1 iunie să poţi merge la terasă. Iată cum se pregătesc cei doi de redeschidere. 

Mesele care nu pot fi folosite vor fi semnalate, iar unele vor avea distanţă între ele de 1,5 sau 2 m. Pe tură vor fi mai puţini ospătari.

La intrarea în restaurant vor fi amplasate dispensere cu dezinfectant, iar după fiecare client mesele vor fi curăţate cu soluţii pe bază de alcool. Angajaţilor li se va lua temperatura în fiecare zi.