• Bursele americane, pe plus în ziua alegerilor
  • NASDAQ a crescut cu 3.5%, inclusiv Big Tech
  • Investitorii așteaptă o injecție financiară de 3000 de miliarde de dolari

Trump sau Biden, nu contează cine câștigă, cu condiția să facem bani. Bursele americane au fost când sus, când jos, pe toată durata nopții, în timpul în care rezultatul a fost incert.

În premarket, o sesiune extinsă în afara programului normal, piețele au fost pozitive cu cifre uluitoare. Bursa tehnică Nasdaq unde sunt listați jucătorii ca Facebook, Amazon, Google, crescând cu 3,5%.

Anunțul lui Trump, că va sesiza Curtea Supremă, a dus pietele în minus. Revenirea lui Trump în state cheie a încurajat apoi investitorii, bursele crescând din nou. Au pierdut companiile care investesc în energie verde, care sunt susținute de Biden.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Revenirea în cifre câștigătoare a lui Biden, a readus bucuria pentru toată lumea. Investitorii așteaptă o injecție financiară de stimulare a economiei de circa 3000 de miliarde de dolari, un cadou de bun venit care va fi acordat indiferent de cine va ieși președinte.

La deschidere, cifrele erau amețitoare, în special pentru giganții tech care însă au de recuperat din pierderea din ultimele două săptămâni.