• Preţurile pornesc de la 25 de euro pe metrul pătrat, până la 60 de euro
  • Dacă tapetul devine monoton, poate fi înlocuit foarte uşor
  • Există şi varianta de tapet pentru cei mici

Lunile de carantină au schimbat percepţia multor oameni despre modul în care își decorează casa.

Mulți optează pentru lucruri care să schimbe atmosfera în camere, să aducă un colţ de natură în sufragerie, sau să dea senzaţia de luminozitate. De aceea apelează la tapet şi îl personalizează în funcţie de designul camerei.

Gabriela, Influencer, şi-a pus tapet atât în living, cât şi în camera copiilor: „Mi s-a părut o variantă extraordinară de a le aduce natura înapoi acasă, mai ales după ce două luni am stat în pandemie, cam asta a fost decizia, de a pune acest model de tapet în camera copiilor”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Dragoş şi Oana sunt doi tineri din Târgovişte, care şi-au deschis o astfel de afacere în Bucureşti, acum doi ani. Şi-au adunat o echipă de 20 de tineri pasionaţi şi lucrează pentru a transforma peretele în ceva plăcut ochiului.

Dragoş Vlădilă, cofondator Aesthetic Design: „Perioada, să spunem aşa, de criză, la noi a fost una foarte scurtă. Undeva la două săptămâni. Ne-am regrupat şi am început treaba în forţă.”

Oana Vlădilă, cofondator Aesthetic Design:Reacţia generală a celor care ne calcă pragul este cea de wow. În ultima perioadă, cea a pandemiei, când oamenii au fost nevoiţi să rămână în casele lor tendinţa a fost clară- cea a aducerii elementelor vegetale în casele lor, astfel încât să se simtă cât mai mult în libertate”