• De la începutul crizei, peste 200.000 de români s-au întors acasă
  • Cu puţină voinţă politică, ne putem apuca din nou de autostrăzi şi căi ferate
  • IT-ul şi agricultura sunt alte două domenii prin care ne putem salva din criza economică, spune antreprenorul Marius Ghenea

De la începutul crizei, sute de mii de români s-au întors pe meleagurile natale. Ei ne-ar putea ajuta să repornim economia ţării, crede antreprenorul Marius Ghenea, care spune că trebuie să profităm de forţa de muncă disponibilă în acest moment pentru construirea de autostrăzi şi căi ferate.

Totodată, Marius Ghenea, antreprenorul a spus că, dacă ar exista un pic de voinţă politică şi de efort concentrat am putea să ne apucăm de autostrăzi, şi de calea ferată.

IT-ul şi agricultura sunt alte două domenii prin care ne putem salva din criza economică, dar pentru asta e nevoie şi de un plan amplu de investiţii, crede Marius Ghenea.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„La repornire, ai nevoie de credite de investiţii, ai nevoie de credite comerciale, deci aici ar trebui intervenţia statului. Nu neapărat cu bani, cu cash injectaţi în economie ci mai curând garanţii de stat, subvenţie de dobânzi poate, condiţii preferenţiale pentru diverse alte lucruri, în relaţie cu sistemul bancar.”

Sursa foto: facebook.com/pg/ghenea.ro