• Hotelierii anunță cel mai liniștit Revelion de până acum
  • Pachetele flexibile de vacanță îți oferă posibilitate să reprogramezi
  • Medicul primar ATI, Adrian Țincu, îți spune cum să te protejezi dacă pleci în vacanță

Va fi cel mai liniștit Revelion de până acum, cel puțin dacă restricțiile vor continua.

Simona CEO al lanțului hotelier „Ana Hotels”. Respectă toate regulile din prezent, dar chiar și așa, clienții sunt reticenți pentru că nu știu restrictiile ce vor veni.

Orice comparație cu anul trecut este dureroasă. Ea totuși s-a pregătit. Prețurile sunt mai mici ca anul trecut și pachetele de sărbători flexibile.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Dacă lucrurile vor merge în direcția în care se va interzice călătoria de orice fel să poată beneficia de avansul plătit cu un alt sejur, în altă perioadă. Dacă măsurile rămân cum sunt acum, noi ca hotelieri avem permisiunea de a oferi masă clienților, iar cine va fi exact acea cină pe care clienții o vor avea în fiecare zi. Nu vom avea orchestră să încurajăm lumea să danseze, dar s-ar putea să fie o formație care să cânte muzică de jazz”, a spus Simona Constantinescu, CEO „Ana Hotels”.

Poate nu vei putea pleca nici în vacanță, însă nici cu familia sau prietenii nu poți interacționa.

În cazul acesta, depresia te poate pune la pământ. Cristina, psiholog, îți spune că poți sta izolat fizic, dar nu renunța la comunicare.

„Putem să interacționăm online mult mai mult cu ei. Putem să-i sunăm pe video call în fiecare zi, putem să gătim împreună cu ei pe video call. Și să fac o listă, să îmi reamintesc ce mă bucura și să-mi propun să fac în fiecare zi câte ceva din aceea listă, lucruri pe care le pot face în momentul de față. Dacă apare depresia, singurul lucru pe care îl poți face să ieși de acolo este să faci ceva, orice, să acționezi”, a explicat psihologul Cristina Fedorovici.

Dacă totuși vrei să pleci în vacanță, Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca îți spune cum să te ferești.

Pe lângă distanțarea socială și purtarea măștii, trebuie să mergi într-o zonă cu rată de infectare redusă.

Meniurile poate ar trebui să fie în variantă online, fie în variantă de unică folosință. Dacă hotelul ne permite, să solicităm room service-ul mai des decât să luăm masa cu ceilalți turiști cazați în hotel. Lifturile trebuie folosite doar de o singură familie”, a spus medicul primar ATI, Radu Țincu.