• Ca să supraviațuiască întreprinzătorii au fost obligați să își regândească afacerile
  • Ovidiu Ladăr nu a vrut să își piardă afacerea și a găsit soluția
  • În atelierul lui, costumele made to measure se fac acum și pentru femei

Ca să supravieţuiască pandemiei, cei mai mulţi antreprenori trebuie să-şi reinventeze afacerile. Este și cazul atelierelor de croitorie pentru bărbați. Evenimente au fost foarte puține, iar angajații nu mai merg la birou, așa că profitul a scăzut spre 0.

Ovidiu Lădar, cofondator GORUN, atelier custom made: „Deşi am început anul foarte bine, în creştere faţă de anul trecut, după ce s-a instalt starea de urgenţă am închis şi au scăzut vânzările cu 100%.”

Ovidiu Ladăr nu a vrut să își piardă afacerea și a găsit soluția. În atelierul lui, costumele made to measure se fac acum și pentru femei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Oividu Lădar, cofondator GORUN, atelier custom made: „Ca şi măsuri ne-am extins portofoliul de produse. În primul rând am adus pluovere pe care le oferim bărbaţilor, dar am pivotat şi către partea feminină pentru că ne-am dorit să beneficieze şi doamnele şi domnişoarele de serviciul nostru custom made.”

Nasti este una dintre clientele încântate de acest lucru.

Nasti este una dintre clientele încântate de acest lucru. „Mie mi se pare puţin strânt pantalonul acesta Nasti, şi îţi recomand să mergem pe o mărime mai mare şi să o ajustăm. După ce te îmbraci, vii şi vedem ce e de făcut la el. Perfect! Mulţumesc!”

Lui Nasti îi place stilul business şi cu greu găsea în magazine ceva care să i se potrivească şi să îi placă, spune ea.

Nasti Coman, clientă: „Mi se pare o idee nemaipomenită, ţinând cont că majoritatea saloanelor fac costume made to measure doar pentru bărbaţi. În sfârşit am găsit locul unde pot să vin să îmi fac şi eu un costum aşa cum îmi doresc. Pun un sacou peste o cămaşă şi pot să ies din casă.”

Preţul unui costum made to masure pentru femei porneşte de la 2.850 de lei şi poate să depăşească 3.500 de lei.