• Antreprenorii din HoReCa se plâng că nu au primit ajutoare de la Guvern.
  • Interioarele restaurantelor, din nou închise.
  • Guvernul ar putea pregăti noi restricții în zilele ce urmează.

Cu lacătul pus din nou în interiorul restaurantelor, patronii se plâng că ajutoarele financiare promise nu au venit. Ninel Dănilă, proprietarul unor restaurante din Capitală, spune că industria e în pragul unui dezastru.

Nu cunosc pe nimeni care să fi primit granturi sau bănuiesc că sunt firme care au primit granturi și nu aveau nevoie de aceste granturi, sunt sigur de chestia asta. Aș vrea să văd și eu o listă de firme care au beneficiat de ajutor din partea statului, să vedem cine sunt și dacă într-adevăr aveau nevoie de acest ajutor”, a reacționat Ninel Dănilă, proprietar restaurante.

Guvernul se gândește și la alte restricții

Oana Vidan, manager restaurant: „Ca să fiu sinceră, noi suntem deja obișnuiti să lucrăm în frig din iarna aceasta în care am funcționat ca și terasă. Ningea afară și noi lucram”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Iar Guvernul se gândește și la alte restricții. S-ar putea să intrăm în casă mai devreme cu o oră. Adică la 22:00. „Nu credem că face vreo diferență închiderea la 22 sau la 23 și tocmai de aceea ne dorim să rămânem la ora 23. Eram pregătiți cu marfă, eram pregătiți din toate punctele de vedere”, a declarat Radu Dumitrescu, proprietar restaurante.