• Vâzările de brazi record, în Australia, au determinat comercianții să declare deschisă lista de rezervări pentru Sărbătorile din 2021.
  • Stocurile au fost epuizate cu mai puțin de o lună înainte de Crăciun.
  • Obosiți de pandemie, oamenii așteaptă mai mult ca oricând sărbătorile.

Fermele de pomi de Crăciun din Australia închid deja magazinul în acest an, întrucât consumatorii obosiți de pandemie și dornici de bucuria festivă a sărbătorilor, resping versiunile din plastic și caută pini proaspeți pentru a-și împodobi casele.

„Oamenii au avut un an greu și au vrut să ajungă la Crăciun mai repede anul acesta”, a spus William Cappello, proprietarul fermei de pomi Willy’s Christmas tree, din Sydney, care se va închide mai devreme, după ce și-a epuizat stocul, pentru prima dată din 2001.

Deoarece durează până la patru ani să crească un pin de aproximativ doi metri, vânzătorii de pomi de Crăciun se luptă să gestioneze cererile multe și tot ce pot face este să avertizeze clienții când stocurile stocurile încep să se epuizeze, a adăugat Cappello.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În regiunea Blue Mountains, la vest de Sydney, proprietara unei alte astfel de ferme, Top Forty Orchard Christmas tree, Lynette Keanelly, a declarat că arborii ei s-au epuizat. Nemaiavând nimic de făcut, decât să înceapă lista de rezervări pentru Crăciunul 2021. „Oamenii sunt dornici să eticheteze un copac chiar dacă nu pot obține unul pentru anul acesta. Sunt dornici să eticheteze unul pentru anul viitor”, a spus ea. „Se uită la viitor.”

Cumpărătorii au recunoscut că provocările anului i-au făcut să fie dornici să-l încheie cu ceva înălțător.

„2020 a fost un an îngrozitor, îngrozitor pentru toată lumea”, a spus un angajat guvernamental care și-a dat doar prenumele, Sharon și a fost unul dintre ultimii clienți ai fermei lui WIlly, pe anul acesta.

„Încercarea de a face ceva mai frumos este întotdeauna plăcută și ce este mai plăcut decât Crăciunul?”