• Productivitatea managerilor tinde să scadă mai mult în această perioadă.
  • Muncesc mai puțin, dar cu un consum fizic, mental și emoțional mai ridicat.
  • Dan Luca a făcut coaching cu mai mult de 1.000 de manageri.

Dacă la început munca remote era privită ca un câștigător al crizei, acum ar putea aduce mai multe provocări. Așa că în perioada asta, productivitatea managerilor tinde să scadă foarte mult. Practic, produc mai puțin, dar cu un consum fizic, mental și emotional mai ridicat.

O spune Dan Luca, trainer specializat în cursuri de productivitate, și a antrenat până acum mai mult de 1.000 de manageri. Tot el explică și cum să fii în cea mai bună formă.

„Pasul unu e ca fiecare să înceapă ziua cu un minim de una, două sau trei priorități fundamentale. Văd prea mulți oameni care au alertă la Whatsapp, la absolut toate grupurile pe care sunt, la absolut toate mesajele, iar toate acele sunete practic îți frânează productivitatea. Este nevoie să existe timpul acela de relaxare.”, spune Dan Luca, expert în productivitate.

Feri Teglas este antreprenor. Are o agenție de marketing digital și este pasionat de fotografie. Spune că se trezea în fiecare dimneață la ora 5.00, își oprea alarma și adormea înapoi. Nu reușea să facă toate lucrurile pe care și le dorea într-o zi, iar deadline-urile erau amânate. Așa că a apelat la acest curs de productivitate ca să-și recapete motivația.

Dimineața, câteva ore, ai timpul ăsta pentru tine. Dimineața eu citesc, fac anumite meditații, planific anumite chestii și avantajul e că nu-ți sună telefonul, nu apar notificările de pe Facebook.”, a explicat Feri Teglas, antreprenor.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI