• În ansamblurile rezidențiale găsești tot ce-ți trebuie, de la spaţii de birouri, restaurante, şcoli, grădiniţe, săli de fitness, până la parcuri
  • Dezvoltatorul imobliar care a făcut primul proiect după conceptul New Urban a vândut toate cele 180 de apartamente în mai puţin de doi ani
  • Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus: „În 100 de paşi ai aproape tot ce ai nevoie”

Aglomeraţia şi traficul sufocant din marile oraşe schimbă trendul în imobiliare. Clujenii, de pildă, nu mai caută doar o locuinţă, ci vor să aibă cât mai multe servicii publice la doi pași de ei.

Ideea de comunitate câștigă tot mai mult teren, iar dezvoltatorii se străduiesc să răspundă la această cerinţă. Găsești acum în ansamblurile rezidențiale tot ce-ți trebuie, de la spaţii de birouri, restaurante, şcoli, grădiniţe, săli de fitness, până la parcuri şi roof top-uri pentru petreceri.

Dezvoltatorul imobliar care a făcut primul proiect după conceptul New Urban a vândut toate cele 180 de apartamente în mai puţin de doi ani. Cele mai multe locuinţe și-au găsit clienți încă din faza de proiect.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus: „În 100 de paşi ai aproape tot ce ai nevoie. Grădiniţă, şcoală, birou, restaurant, sală de fitness, zonă de evenimente, parc, teren de fotbal, terasă pe acoperiş pentru evenimente.”

Jurnalișii Aleph News au experimentat o zi într-un astfel de campus. Ghid le-a fost Horea. El avea deja o afacere în zonă, apoi și-a cumpărat și o casă acolo.

Horea Fățan, proprietar: „După cum vedeţi am un teren de fotbal când vreau doar cobor din scară şi joc fotbal, am un mic părc şi ce e mai important pentru viitor sub apartamentul meu este grădiniţa.”

Și-a făcut viaţa mai ușoară, spune el. Horea are o cafenea în incinta campusului așa că nu mai stă, ca altădata, zeci de minute în trafic.

Horea Fățan, proprietar: „Munca mea începe în două minute, dar eu voi ajunge într-un minut că sunt foarte aproape. După muncă mă voi duce la sală care este fix în acest campus ceea ce este perfect pentru mine. (…) Este ora 4, pe ziua de azi am încheiat, acum merg la sală. Unde vom ajunge în mai puţin de un minut.”