• Uber Eats România nu va mai exista în România din 3 iunie
  • Activitatea va fi oprită şi în alte şapte pieţe mici
  • Uber Eats a apărut în România în 2018 şi a colaborat cu peste 700 de restaurante

Dacă ești client fidel Uber Eats, va trebui să te orientezi către alți livratori online începând cu 3 iunie, când compania de delivery își va încheia activitatea în România.

Totuși, am și o veste bună. Bolt Food va apărea pe piață. „Pregătim lansarea Bolt Food în România. De la momentul începerii epidemiei, am căutat să creăm oportunită’i noi pentru şoferii de pe platforma noastră şi serviciile de livrare s-au numărat printre acestea. Momentan suntem în plin proces de pregătire, aşa că nu putem da mai multe informaţii“, spun reprezentanții.

Compania a anunțat: „După doi ani în care am desfăşurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile şi de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România“.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Reuters notează că Uber Eats, care s-a lansat la noi în țară în anul 2018, va înceta activitatea şi pe alte şapte pieţe de dimensiuni reduse, asta pentru că nu poate să ajungă pe primele locuri în topul livratorilor online. În România, concurenții Uber Eats erau Glovo, Take Away și Food Panda.

Sursă foto: Profimedia