• Mihai Stoica a deschis Humans AntiCafe, unde poţi lucra sau organiza evenimente.
  • Plăteşti 18 lei pe oră sau îţi faci abonamnet şi ai acces la internet, sală de sedinţe, birou sau imprimantă
  • Este un proiect de economie socială şi are finanţare europeană de 100.000 de euro.

De acum, nu mai trebuie să lucrezi de acasă, mai ales dacă ești din Iași. Mihai Stoica a găsit soluția. În urmă cu o lună a deschis Humans AntiCafe.

Spațiul perfect pentru coworking. Aici poţi să organizezi evenimente, să ții ședințe sau poţi veni doar să te relaxezi. Proiectul a primit deja finanţare europeană de 100.000 de euro şi funcţionează ca o întreprindere socială.

Mihai Stoica, fondator HumanAntiCafe: „Avem clienţi care doresc să plătească la oră şi costul este de 18 lei. Există varianta de abonament. Are birou, internet de mare viteză, acces la bucătărie, ceaiuri. Reinvestim 90% în cauze sociale sau în business-ul social.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ana-Maria Nechita are 21 de ani şi este angajată la Humans AntiCafe. Ea locuieşte de 11 ani într-un centru de plasament şi îţi spune ce înseamnă pentru ea acest loc.

Ana-Maria Nechita, angajată Humans AntiCafe: „O oportunitate, integrarea în societate. Foarte mulţi tineri din centrele de plasament sunt marginalizaţi sau nu reuşesc singuri să se reintegreze.”

Anca are 32 de ani, este arhitect şi a optat pentru un abonament de 25 de ore, care a costat-o 290 de lei.

Anca Loghin, arhitect: „Oricât de organizat şi planificat îmi este calendarul. Acasă… intervine acea comoditate. Ştii că eşti acasă şi oricât de productivă aş vrea să fiu, simt că nu am randament de 100%. Aici vin, îmi fac treaba.”